موشن گرافی، نوعی از انیمیشن است که در آن حرکت و گرافیک به عنوان مؤلفههای اصلی به کار میروند. این تکنیک برای برقراری ارتباط بصری جذاب و انتقال پیامها به شکلی مؤثر و خلاقانه استفاده میشود. موشن گرافی ها میتوانند شامل انیمیشنهای مجزا، آیکونهای متحرک، ویدئوهای تشریحی و حتی لوگوهای متحرک باشند. امروزه، با پیشرفت تکنولوژی و نرمافزارهای گرافیکی، ساخت موشن گرافی بسیار راحتتر از گذشته شده و در زمینههای مختلفی مانند تبلیغات، عنوان فیلمها، ویدئوهای آموزشی و بسیاری موارد دیگر به کار میرود.
البته موشن گرافی و انیمیشن تفاوت هایی دارند که به آن اشاره میکنیم:
کاراکترهای موشن گرافیک، همگی ساده و بدون نیاز به پردازش شخصیت و داستان طراحی می شوند. در حالی که، انیمیشن ها، یک داستان روایت می کنند و نیاز به پردازش شخصیت ها دارند. جزئیاتی که در انیمیشن ها نمایش داده می شوند، به نسبت بیشتر از جزئیاتی است که در موشن گرافی نمایش داده می شوند.
مدت زمان موشن گرافیک ها، کوتاه تر می باشد. از این رو، از موشن گرافی برای تولید محتوا در شبکه های اجتماعی استفاده می شود. کاربران از موشن گرافی برای تبلیغات و بازاریابی محصولات و خدمات در اینستاگرام استفاده می کنند. در حالی که انیمیشن نیاز به استراتژی بازاریابی و تبلیغاتی دارد تا بتواند تاثیرگذار گردد.
کارایی انیمیشن ها در نمایش احساسات و عواطف به کاربران بیشتر از موشن گرافی می باشد ولی متاسفانه، مدت زمان انیمیشن کوتاه تر است. موشن گرافیک در ترغیب مشتریان به خرید محصولات و خدمات، موفق عمل کرده است.
موشن گرافی، عمدتا در زمینه طراحی گرافیک کاربرد دارد ولی از انیمیشن برای تصویر سازی استفاده می شود. هدف از موشن گرافی، انتقال یک مفهوم یا یک پیام از طریق تصاویر گرافیکی به مخاطب می باشد. در حالی که، هدف از انیمیشن سازی، خلق یک داستان با شخصیت های متنوع و تصویر سازی های مختلف است.
هزینه تولید انیمیشن، فوق العاده بیشتر از تولید موشن گرافی است.
محل اکران انیمیشن ها در سینما و تلویزیون و محل نمایش موشن گرافی، بسته به نوع آن، مختلف است. موشن گرافی مربوط به محصولات و خدمات در سوشال مدیا و موشن گرافی سازمانی برای کارمندان یک سازمان، نمایش داده می شود.
جلوه های بصری انیمیشن ها به صورت کودکانه و بچگانه طراحی می گردد ولی جلوه های ویژه موشن گرافی از تنوع بیشتری برخوردار می باشند.
صدای رسانه، با بهرهگیری از تخصص و خلاقیت در زمینه طراحی و اجرای موشن گرافیک، به مشتریان خود امکان میدهد تا پیامهای تبلیغاتی و بازاریابی خود را به شکلی جذاب و مؤثر به مخاطبان برسانند.
لطفا برای ثبت سفارش یا مشاوره رایگان کلیک کنید!
پیش تر اشاره شد که مهم ترین کاربرد موشن گرافیک در زمینه مارکتینگ، تبلیغات و برندینگ (برندسازی) می باشد. کاربردهای موشن گرافی براساس پیام و هدف آن ها به دسته های مختلفی تقسیم شده است. از دیگر کاربردهای موشن گرافی می توان به صنعت سینما و تلویزیون، دنیای آی تی، طراحی وب سایت و اهداف آموزشی اشاره کرد. البته، موشن گرافی در زمینه هنری (هنر دیجیتال) کاربرد بالایی دارد. کاربرد موشن گرافیک در شبکه های اجتماعی به خصوص اینستاگرام را فراموش نکنید!
موشن گرافی در عرصه تبلیغات نقش بسزایی دارد و به عنوان ابزاری قدرتمند برای جذب مخاطب و انتقال پیامهای تبلیغاتی به کار میرود. این فناوری به دلیل توانایی بالا در جلب توجه و ایجاد ارتباط عاطفی با مخاطب، میتواند تأثیرگذاری برندها و محصولات را به شکل چشمگیری افزایش دهد. موشن گرافیکها اغلب برای معرفی محصولات جدید، نمایش لوگوها به صورت متحرک، ارائه آمار و اطلاعات به شکل اینفوگرافیکهای جذاب، و همچنین ساخت تیزرهای تبلیغاتی که در شبکههای اجتماعی و پلتفرمهای آنلاین به اشتراک گذاشته میشوند، استفاده میشوند.
با توجه به اینکه محتوای بصری به طور معمول تأثیر بیشتری بر مخاطب دارد، موشن گرافیک به عنوان یکی از مؤثرترین انواع محتوا در عصر دیجیتال شناخته میشود. یکی از قابلیت های ساخت نمونه های موشن گرافیک و استوری موشن این مورد است که برای تمامی کسب و کارها قابل انجام خواهد بود
1. افزایش درک و فهم مخاطب: موشن گرافیک با ترکیب تصاویر، متن و صدا، امکان درک بهتر و سریعتر اطلاعات را برای مخاطبان فراهم میآورد.
2. افزایش تعامل و مشارکت مخاطب: این روش تبلیغاتی با ایجاد یک تجربه تماشایی جذاب، تعامل مخاطبان را افزایش داده و آنها را به اشتراکگذاری محتوا تشویق میکند.
3. تقویت حافظه برند: موشن گرافیک با استفاده از استوریتلینگ و المانهای بصری خلاقانه، نام برند و پیامهای کلیدی را در حافظه بلند مدت مخاطبان حک میکند.
4. قابلیت دسترسی و اشتراکپذیری بالا: با پیشرفت تکنولوژی و افزایش استفاده از شبکههای اجتماعی، موشن گرافیک به عنوان یک فرمت محتوایی بسیار قابل دسترس و قابل اشتراکگذاری مطرح شده است.
5. بهینهسازی برای موتورهای جستجو: موشن گرافیک میتواند به بهبود رتبهبندی سایت در نتایج جستجو کمک کند.
سفارش موشن گرافی به علت قیمت مناسب به نسبت تیزر تبلیغاتی، قابلیت انتشار آسان و بازنشر سریع در اینستاگرام و رسانه های اجتماعی این روزها در لیست بهترین سبک ویدئوهای تبلیغاتی قرار دارد. این سبک تولید محتوا ویدیویی سخت ترین و پیچیده ترین اطلاعات را به بهترین شکل و بسیار آسان برای مخاطب نمایش می دهد. حضور تصاویر، عکس، نریشن، جدول و نمودارها باعث ساده سازی سخت ترین اطلاعات برای کاربر خواهد بود. ماندگاری بیشتر در ذهن مخاطب و برندسازی از مهمترین ویژگی های ویدیو موشن برای برند شما خواهد بود. شرکت تبلیغاتی صدای رسانه در این مسیر همراه شماست.
1. موشن گرافی دو بعدی: این نوع موشن گرافیک، دو بعد را نشان میدهد و از جزئیات کمتری نسبت به انیمیشنهای دو بعدی برخوردار است.
2. موشن گرافی سه بعدی: موشن گرافیک سه بعدی، اجسام و کاراکترها را از سه بعد نشان میدهد و نسبت به موشن گرافیک دو بعدی پیچیدهتر و هزینهبرتر است.
3. موشن گرافی تلفیقی دو بعدی و سه بعدی: در برخی پروژهها، از ترکیب موشن گرافیک دو بعدی و سه بعدی استفاده میشود.
4. موشن رئال: ترکیب راشهای فیلمبرداری شده با موشن گرافیک، که به آن موشن رئال گفته میشود، برای زیباسازی و جلوگیری از خستگی بیننده به کار میرود.
در صورتی که تمایل دارید موشن گرافی را به صورت حرفه ای طراحی کنید باید اطلاعات لازم را در این زمینه بدست آورید. مراحل طراحی موشن گرافیک چیست؟ برای طراحی موشن گرافی بهتر است طبق مراحل زیر پیش بروید تا بتوانید موشن گرافی های کاربردی و حرفه ای تری را طراحی نمایید:
1-سناریو نویسی مهم ترین مرحله از طراحی موشن گرافیک به شمار می رود. برای نوشتن سناریو باید مهارت لازم را در زمینه تولید محتوا داشته باشید.
2-ایده پردازی و نوشتن ایده ها روی کاغذ دومین مرحله از طراحی موشن گرافیک به شمار می رود.
3-اگر سناریو نویسی و ایده پردازی را به صورت صحیح انجام داده باشید در این مرحله می توانید کاراکترهای مورد نظر خود را به راحتی طراحی کنید.
4-صداگذاری موشن گرافی ها نیز دارای قوانین خاص خود می باشد.
5-متحرک سازی تصاویر اصلی ترین بخش ساخت موشن گرافیک می باشد. در این مرحله شما می توانید به تصاویری و اشکالی که انتخاب کرده اید جان ببخشید.
6-استفاده از نرم افزارهای مناسب برای ساخت موشن گرافیک از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. شما می توانید به کمک بهترین نرم افزار موشن گرافیک نسبت به خلق موشن گرافی های جذاب اقدام کنید. از معروف ترین نرم افزارها برای طراحی موشن گرافی می توان به After Effect، ePremier، Apple Motion و ... اشاره کرد.
7-در مرحله آخر بهتر است موشن گرافی را که طراحی کرده اید به صورت دقیق بررسی کنید. در این مرحله باید تمام اجزاء و عناصر موشن گرافی را با دقت بررسی کنید. بعد از بررسی می توانید کلیه ایرادها را رفع کنید.
1. افزایش درک و فهم مخاطب: موشن گرافیک با ترکیب تصاویر، متن و صدا، امکان درک بهتر و سریعتر اطلاعات را برای مخاطبان فراهم میآورد.
2. افزایش تعامل و مشارکت مخاطب: این روش تبلیغاتی با ایجاد یک تجربه تماشایی جذاب، تعامل مخاطبان را افزایش داده و آنها را به اشتراکگذاری محتوا تشویق میکند.
3. تقویت حافظه برند: موشن گرافیک با استفاده از استوریتلینگ و المانهای بصری خلاقانه، نام برند و پیامهای کلیدی را در حافظه بلند مدت مخاطبان حک میکند.
4. قابلیت دسترسی و اشتراکپذیری بالا: با پیشرفت تکنولوژی و افزایش استفاده از شبکههای اجتماعی، موشن گرافیک به عنوان یک فرمت محتوایی بسیار قابل دسترس و قابل اشتراکگذاری مطرح شده است.
5. بهینهسازی برای موتورهای جستجو: موشن گرافیک میتواند به بهبود رتبهبندی سایت در نتایج جستجو کمک کن.
هنگام بررسی هزینه موشن گرافیک یا تعرفه موشن گرافی چندین عامل کلیدی مد نظر قرار میگیرد. نوع طراحی، انتخاب کاراکترها، کیفیت صداگذاری و پیچیدگی سناریو، همگی در تعیین هزینه نهایی سفارش ویدیو موشن نقش دارند. شرکت پلاسینگ، با پنج سال سابقه درخشان در زمینه تولید محتوای ویدیویی و متنی، تضمین کننده رونق کسب و کار شما است. تیم حرفه ای پلاسینگ با دقت و ظرافت بالا، تلاش می کند تا تیزر ویدیو موشن با بالاترین کیفیت و جذابیت را به شما تحویل دهد.
در دنیایی که هر ثانیه، هزاران پیام و تصویر برای جلب توجه رقابت میکنند، صدای رسانه به شما کمک میکند تا نه تنها دیده شوید، بلکه در ذهنها نیز ماندگار شوید. برای ارتباط با مشاوران آژانس تبلیغاتی صدای رسانه و دریافت مشاوره تخصصی رایگان در زمینه تبلیغات می توانید با شماره تلفن های 05136667204 و 09154068649 تماس حاصل نمایید.
لطفا برای ثبت سفارش یا مشاوره رایگان کلیک کنید!